Odlazak radnika u penziju predstavlja značajan trenutak u životu svakog preduzeća. To je prilika da se oda priznanje dugogodišnjem doprinosu, ali i da se prizna neizmjeran utjecaj koji je radnik imao na kolektiv i poslovanje. 

Dana 13.05.2024. godine, radnici JP “Horizontala – Živinice” d.o.o. Živinice su ispratili u penziju svoju dugogodišnju kolegicu, Fehriju Softić, uz prigodno obilježavanje ovakvog povoda i poklone za uspomenu na jedan značajan period života. Fehrija je svoj veliki doprinos zaokružila prisjećanjem na uspomene iz prethodnih godina, a radne kolegice i kolege su poželjele da joj dani u penziji budu ispunjeni srećom i zadovoljstvom.

Ispraćaj u penziju nije samo ceremonija, nego je ovo bila i prilika da se zahvalimo za sve što je učinila za naše preduzeće. Uz razgovore smo se osvrnuli na mnoge uspjehe, ali i izazove koje smo skupa savladali za vrijeme radnih obaveza, te smo se zahvalili na svemu gdje je doprinosila sve ove godine. Njen odlazak u penzionerski život otvara vrata za nove generacije, ali ostavlja neizbrisiv trag u srcima onih koji su s njom dijelili radni prostor.

Neka svaki ispraćaj u penziju bude prilika za slavlje i zahvalnost, jer svaki radnik zaslužuje poštovanje i priznanje za svoj dugogodišnji doprinos.

Kolektiv JP “Horizontala-Živinice” želi kolegici Fehriji ugodne penzionerske dane.